zaterdag 2 juni 2007

Genk shopt bij Germinal Beerschot; deel 7

Igor Lolo ruilt het Kiel allicht in voor Racing Genk. De 24-jarige centrale verdediger heeft al een mondelinge overeenkomst met de Limburgse vice-kampioen. Lolo kwam in 2006 op huurbasis over van Metallurg Donetsk naar Beerschot. Daar toonde hij zich een ijzersterke verdediger. In februari 2007 kreeg hij af te rekenen met een zware blessure waardoor hij de rest van het seizoen moest missen.

Met deze transfer bevestigt Germinal Beerschot zijn titel van hofleverancier voor Genk. Het is intussen al de zevende keer op zo'n zeven jaar tijd dat een speler van Germinal Beerschot naar Limburg verhuist. Op het eerste zicht waren dat voornamelijk spitsen: Wesley Sonck, Moumouni Dagano, Paul Kpaka. Maar niets is minder waar. Ook in het verdedigend compartiment waren er serieuze aderlatingen. Het lijstje bevat Jan Moons, Wim De Decker, Aaron Mokoena...en nu dan ook Igor Lolo.

Hoog tijd om de onderhandelingen met Mahamoudo Kere af te ronden. Want nu een verlengd verblijf van Hernan Losada ook niet meer zo zeker lijkt, dreigt er weer een halve leegloop.

1 opmerking:

Kevain zei

tja, geld is alles in het voetbal hé. GBA heeft spelers over heel de wereld zitten hé, kijk ook maar naar half-Ajax :-)