zaterdag 11 augustus 2007

Uitverkocht Kiel voorbode van stunt?

Club Brugge komt zondag in een quasi uitverkocht Olympisch Stadion langs. Zowel bij Brugge als bij Beerschot staan de verwachtingen hoog gespannen. Club Brugge is een topper die dit jaar terug voor de titel wil gaan, waardoor winst bijna verplicht is. Beerschot maakt het topclubs thuis altijd moeilijk en moet aan dat verwachtingspatroon voldoen. Maar aan motivatie zal het niet ontbreken bij de Kielse ratten. De match tegen Brugge is de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, een wedstrijd waarin Beerschot de fans wat moet tonen. Alle spelers zijn daardoor wat meer gemotiveerd dan anders. Met de 4-0 pandoering die Brugge vorig seizoen rond de oren kreeg in het achterhoofd, belooft het een snedige voetbalavond te worden.

Beerschot start met dezelfde kern als tegen Dender. Maar zaterdag werd op training duidelijk dat de basiself mogelijjk niet die van tegen Dender zal zijn. Moons was licht gekwetst afwezig op training. Kurt Van Dooren trainde minder intensief en eindigde met individuele oefeningen. Daardoor lijkt een nieuwe ploeg in de maak. Doelman Steppe mag zijn debuut maken in de basis. Centraal achterin moet er geschoven worden. Meest logisch is dat Ederson een rijtje achteruit schuift waardoor hij naast Lembi centraal komt te staan. De beste oplossing is dan om Zerara op het middenveld in te brengen. Op die manier heb je centraal achterin een stevige buffer om François Sterchele op te vangen. Op het middenveld neemt Wamfor zijn rol op als recuperator. Zerara kan met zijn zeer goede passing de twee vlugge spitsen Malki en Dosunmu lanceren. En dan is er nog het gevaar op de flanken van de opkomende Monteynes. Cruz en Losada krijgen hun vrije rol op het middenveld, iets wat tegen Brugge kan opleveren. Bancé start waarschijnlijk weer op de bank maar zal ongetwijfeld in de tweede helft invallen.

Wie alvast niet zal invallen is Sébastien De Maio. De Franse tester van Brescia die bij Beerschot op proef was, is doorgestuurd. Hij kon de trainer en het bestuur niet overtuigen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada.If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).